LEER DE MOOISTE SPORT TER WERELD!

Via de tennisschool bieden we tennislessen aan voor klein en groot onder leiding van gediplomeerde lesgevers. Kinderen die graag eerst eens een keertje komen kennismaken met deze sport voor het leven, zijn welkom op onze gratis jeugdinitiatiedag in het begin van het nieuwe zomertennisseizoen. De groepen zullen ingedeeld worden per geboortejaar en krijgen 1 uur les. Wanneer ze na dit uurtje de smaak te pakken hebben, kan er ingeschreven worden voor ons aanbod van 10 lesweken.

Voor de kinderen van 3 tot 5 jaar is er multimove. Via een ruim en gevarieerd aanbod van bewegingen willen we zo de motorische ontwikkeling van 3 tot 5-jarige kinderen op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren.

Voor kinderen t.e.m. 12 jaar is er KidsTennis voorzien, het opleidingsconcept van Tennis Vlaanderen. Afhankelijk van hun leeftijd komen ze terecht in 4 verschillende opleidingsniveaus, nl. blauw, rood, oranje of groen. De grootte van het veld en de ballen waarmee gespeeld wordt, zijn afhankelijk van het opleidingsniveau. Zo beleven ze niet alleen veel plezier, maar leren ze ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

Er worden tevens vervolmakings- en beginnerslessen aangeboden voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen.

Ook Start to Tennis wordt elk jaar gegeven bij het begin van het nieuwe zomertennisseizoen. Dit is een voordelig en compact lessenpakket van 7,5 uren met aangepast materiaal en plezierige speelmomenten voor (jong-)volwassen starters. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Tijdens de zomervakantie worden er jeugdtennisstages ingericht voor kinderen van 5 t.e.m. 15 jaar. Vijf dagen boordevol tennis en fun, waardoor je op een snelle manier kan vorderen of leren tennissen. Deze zijn voorzien tijdens de eerste week van juli en de laatste week van augustus. Deze stages sluiten we telkens op een gezellige en culinaire manier af wat is inbegrepen is voor de deelnemende kinderen en waaraan familie, vrienden, supporters … ook kunnen deelnemen aan democratische prijzen.

Dit jaar zullen er voor het eerst ook avondstages georganiseerd worden in juli en augustus voor gevorderde (jong-) volwassenen. Op vier avonden met twee uur les worden spelers uitgedaagd om op een leuke, sportieve en intensieve manier hun tennisspel te verbeteren.

Voor praktische informatie en prijzen kan u terecht op de clubwebsite www.borsbeektennisclub.be of u kan contact opnemen via tennisschool@borsbeektennisclub.be of 0476/58.09.96 (na 17u). Inschrijven kan online via de website.