Playtomic is ons nieuw reservatiesysteem met toegangscontrole en lichtsturing.

Om te reserveren download je de Playtomic app op uw smart of IPhone. Na registratie kan je een terrein reserveren. Dit is de snelste en eenvoudigste manier.

Belangrijk:

De beste manier om een speler voor de eerste keer te zoeken en uit te nodigen, is door ernaar te zoeken op hun e-mailadres of telefoonnummer (u moet de landcode toevoegen als u op telefoonnummer zoekt). Omdat deze persoonlijke gegevens uniek zijn, voorkomt het dat u de verkeerde persoon aan uw reservering toevoegt. Nadat je met deze spelers hebt gespeeld, begrijpt de app dat je ze kent en kun je ze gemakkelijk weer vinden door alleen met hun naam te zoeken.

Als je je adresboek hebt gesynchroniseerd met de app en je wilt een speler toevoegen die de app niet heeft, kun je ze nog steeds uitnodigen om deel te nemen aan je reservering. Zodra u uw deel in de reservering hebt betaald en het is bevestigd, wordt die speler uitgenodigd om de app te downloaden en een profiel aan te maken.

Een andere optie is om de reservering te delen met de andere spelers via sms etc. Ze kunnen dit doen door hun reservering in de app te vinden en op “Share Match” te klikken.

Beschik je niet over een Smart of een Iphone, dan kan je reserveren met het reservatieformulier op de website of per mail naar chalet@borsbeektennisclub.be. Stuur je aanvraag zo snel mogelijk en liefst uiterlijk 24 uur  vooraf.

Behalve gewenste datum en uur geef je van alle spelers de naam, voornaam en emailadres op. Wij verzorgen de reservatie in Playtonic voor u. U ontvangt een bevestigingsmail met de toegangscode.

Indien van toepassing, betaal je de terreinhuur en uw reservatie is in orde. Je ontvangt een unieke code waarmee je toegang krijgt tot de terreinen. Verlichting start vijf minuten voor de reservatie en stopt 10 minuten na het einde.

Handleiding om een terrein te reserveren.

Belangrijkste punten:

Er wordt steeds op het uur gestart vanaf 9 uur. Laatste reservatie om 22 uur.

Bij elke reservatie moeten de naam, voornaam en emailadres van alle spelers opgegeven worden.

Voor gastspelers is de prijs: € 16.00/uur/terrein of, als met een lid of leden gespeeld wordt, € 4.00 (dubbel) of € 8.00 (enkel)/uur/speler .

Als de reservatie niet kan doorgaan, moet deze geannuleerd worden. Tot 1 uur voor de aanvang kan gratis geannuleerd worden.

Indien niet kan gespeeld worden door regen of onbespeelbare terreinen, wordt de huur terugbetaald. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Als vastgesteld wordt dat gespeeld werd op onbespeelbare terreinen, dan kunnen deze spelers in de toekomst geweigerd worden.

Volledig reservatiereglement