Welkom bij de Club

WIE ZIJN WE

In 1977 werd de eerste spade in de grond gestoken voor de aanleg van twee tennisterreinen. Gilbert Beunen nam het voortouw en heeft, samen met een aantal vrijwilligers, de club uitgebouwd tot wat ze nu is, een familiale en gezellige club.

Het allereerste lid was Eddy Smeyers, nog steeds een inwoner van Borsbeek. Verder zijn er nog verschillende leden die sinds de beginjaren deel uitmaken van BTC.

Het voortbestaan van vele clubs, hangt af van vrijwilligers. Ook wij kunnen steeds op een ploeg vrijwilligers rekenen. Proficiat en bedankt voor hun inzet.

In 2014 werd ook de tennisschool opgericht en werd veel geïnvesteerd in nieuw materiaal, meubilair, …. Het terras en de inkom worden dit jaar opgefrist en we zijn bezig met een dossier om de omheining te vervangen en hebben we nog mooie plannen in ons hoofd voor de toekomst.

Iedereen kan op BTC terecht zowel voor recreatieve tennis onder vrienden, als voor individuele competities, of voor competities in ploeg. We zijn aangesloten bij diverse tennisfederaties waardoor onder de naam van

BTC onze leden in verschillende tornooien en/of competities kunnen inschrijven.

We wensen de club verder uit te bouwen en nodigen iedereen graag uit om eens langs te komen om kennis te maken.

pexels-photo-2727869

CLUB LIDMAATSCHAP

Wordt nu lid
van de club

We verwelkomen jong en oud bij de Borbeekse Tennis Club! Zoekt u training of gewoon een locatie om ontspannend te spelen dan doet u er goed aan bij ons aan te sluiten.

Klik hier voor onze lidmaatschappen

Testimonials

Wat onze leden zeggen

I wanted to work a team of profeesionals who would help me implement my vision of a perfect website into reality. Not only was I able to quicly and effectively receive assistance, but also now my projects seem to become even better that I expected. Thamk you ThemeREX for your creative approach and devotion!

Tim RogersPlayer

Tennis is my passion. Finally there is a place where everyone can spend amazing time on one of the multiple courts smashing the power and sharpening the skills during trainings and tournaments. I recommend Tennis Club to all who seek professional coaching help!

Susan BaleCoach

I love your work: literally every piece of design is unique and oh so wonderful! And now I absolutely adore my website. Thanks to your theme it looks great and works impeccably. Good luck with the next one!

Dale AdamsPlayer