Welkom bij de Club

WIE ZIJN WE

In 1977 werd de eerste spade in de grond gestoken voor de aanleg van twee tennisterreinen. Gilbert Beunen nam het
voortouw en heeft, samen met een aantal vrijwilligers, de club uitgebouwd tot wat ze nu is, een familiale en gezellige
club.

Het allereerste lid was Eddy Smeyers, nog steeds een inwoner van Borsbeek. Verder zijn er nog verschillende leden die
sinds de beginjaren deel uitmaken van BTC.

Het voortbestaan van vele clubs, hangt af van vrijwilligers. Ook wij kunnen steeds op een ploeg vrijwilligers rekenen.
Proficiat en bedankt voor hun inzet.

In 2014 werd de tennisschool opgericht en werd veel geïnvesteerd in nieuw materiaal, meubilair, …. Het terras en de
inkom werden in 2019 opgefrist en we zijn bezig met een dossier om de omheining te vervangen en hebben we nog
mooie plannen in ons hoofd voor de toekomst.

De nieuwe uitbaters, Marina en Ludo, hebben ook de chalet grondig aangepakt. Het is nu een gezellige
ontmoetingsplaats waar zowel leden als niet-leden kunnen genieten van een drankje of een smakelijk gerecht .

Iedereen kan op BTC terecht zowel voor recreatieve tennis onder vrienden, als voor individuele competities, of voor
competities in ploeg. We zijn aangesloten bij diverse tennisfederaties zodat onze leden onder de naam van BTC in
verschillende tornooien en/of competities kunnen inschrijven.

Op de website www.borsbeektennisclub.be en de sociale media vind je alle informatie over de geplande activiteiten, de
clubkalender, reservatiesysteem …

We wensen de club verder uit te bouwen en nodigen iedereen graag uit om eens langs te komen om kennis te maken.

pexels-photo-2727869

CLUB LIDMAATSCHAP

Wordt nu lid
van de club

We verwelkomen jong en oud bij de Borbeekse Tennis Club! Zoekt u training of gewoon een locatie om ontspannend te spelen dan doet u er goed aan bij ons aan te sluiten.

Klik hier voor onze lidmaatschappen

Testimonials

Wat onze leden zeggen

I wanted to work a team of profeesionals who would help me implement my vision of a perfect website into reality. Not only was I able to quicly and effectively receive assistance, but also now my projects seem to become even better that I expected. Thamk you ThemeREX for your creative approach and devotion!

Tim RogersPlayer

Tennis is my passion. Finally there is a place where everyone can spend amazing time on one of the multiple courts smashing the power and sharpening the skills during trainings and tournaments. I recommend Tennis Club to all who seek professional coaching help!

Susan BaleCoach

I love your work: literally every piece of design is unique and oh so wonderful! And now I absolutely adore my website. Thanks to your theme it looks great and works impeccably. Good luck with the next one!

Dale AdamsPlayer