Hoe word ik lid van Borsbeek TC? Vul het formulier (volwassene) of formulier jeugd tot 18 jaar in en verzend het. Kinderen tot en met 4 jaar krijgen een gratis lidmaatschap.

Vanaf 1 juli geniet je 50% korting op het lidgeld.

Nieuw – gezinsabonnement

Vanaf dit seizoen bieden we gezinsabonnementen aan. Hiervoor sluiten minimum 1 volwassene en 2 kinderen, wonende op hetzelfde adres, aan als spelende leden.

Drie spelende leden genieten een korting van 15% op het lidgeld. Vanaf vier spelende leden is dat 20% op het lidgeld.

De meeste ziekenfondsen doen een teruggave als je aangesloten bent bij een sportclub. Vraag het formulier aan bij uw ziekenfonds, vul het in en laat het door ons ondertekenen.

Vakantiepremie en/of belastingvermindering. Wist je dat je voor de meeste kampen én voor de speelpleinwerking een belastingvermindering krijgt? Bovendien heb je vaak ook recht op een tegemoetkoming van je ziekenfonds. Ook de gemeente Borsbeek geeft vakantiepremies.

Onder de lidmaatschappen vindt je ook de diverse mogelijkheden (competities, kidstennis, stages, lessen) die worden aangeboden.

Geen tennisser? Wordt steunend lid en geniet een korting bij deelname aan onze activiteiten.

Lid ben je na betalen van het lidgeld. Dit kan via onlinebetaling, Sport en Cultuurcheques of door overschrijving op de clubrekening:

IBAN BE02 9793 8341 5440 – BIC ARSPBE22 met vermelding “Lidgeld xxxx”

Het
lidgeld bedraagt per persoon per seizoen
 Volwassenen (geboren voor 1.1.2001)90,00 €
 Kinderen van 13 tot en met 18 jaar65,00 €