Voor de kinderen van 3 tot 5 jaar is er multimove. Via een ruim en gevarieerd aanbod van bewegingen willen we zo de motorische ontwikkeling van 3 tot 5-jarige kinderen op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren.

Voor kinderen t.e.m. 12 jaar is er KidsTennis voorzien, het opleidingsconcept van Tennis Vlaanderen. Afhankelijk van hun leeftijd komen ze terecht in 4 verschillende opleidingsniveaus, nl. blauw, rood, oranje of groen. De grootte van het veld en de ballen waarmee gespeeld wordt, zijn afhankelijk van het opleidingsniveau. Zo beleven ze niet alleen veel plezier, maar leren ze ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

Elke vrijdagavond wordt erbij droog weer een begeleid tennismoment voorzien voor alle jeugdleden tot 12 jaar die zelfstandig een wedstrijdje kunnen spelen. Om een idee te hebben op hoeveel spelertjes we kunnen rekenen, vragen we om ook hiervoor in te schrijven en op te geven wanneer we jullie mogen verwachten

Initiatieles

De initiatieles voor de kinderen vindt plaats op woensdag 20 mei 2020. De les is gratis maar we vragen wel vooraf in te schrijven.

Starturen

​14u00 : 4 tot 6 jarigen in 1 of 2 groepen
15u30 : 7 en 8 jarigen

Niveaus

• Niveau Wit – Multimove: Max 8 kinderen per terrein.
  • Niveau Blauw – “Game Based Approach”: 4 tot 6 kinderen per trainer.
  • Niveau Rood: 4 kinderen per trainer.
  • Niveau Oranje: In dit niveau leren we de kinderen  de opslag volledig aan en worden de eerder aangeleerde slagen vergroot en verfijnd. Max 4 kinderen per terrein.
  • Niveau groen: Op dit niveau wordt er met de overgangsbal gespeeld. Max 4 kinderen per terrein.

Prijzen (8 lessen):

Wit – Multimove: € 40.00