Clubkampioenschap 2021

Het clubkampioenschap start op ….. en wordt afgesloten met de mogelijke finales die gespeeld zullen worden op …….

Er kan ingeschreven worden in de reeksen

Enkel Jeugd              jongeren tussen 12 en 18 jaar (geboortejaar 2009 t.e.m. geboortejaar 2003)

Enkel Dames            Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Enkel Heren             Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Dubbel Dames         Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Dubbel Gemengd    Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Dubbel Heren          Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Vanaf 3 inschrijvingen gaat de reeks door.

Alle reeksen zullen in poulevorm gespeeld worden. Wanneer er meer dan één poule is, worden er eventueel halve finales en zeker finales voorzien op ….. tussen de winnaars van de verschillende poules. Wanneer er slechts één poule is, zal diegene met de meeste overwinningen (of na berekening van het puntentotaal bij een ex aequo) de winnaar zijn en wordt er geen finale voorzien.

In de dubbelreeksen zal er gespeeld worden naar 2 winnende sets met een eventuele super tie-break tot 10 punten als derde set. In de enkelreeksen wordt er gespeeld naar 2 winnende sets met een eventuele derde set naar 6 gewonnen games of gewone tie-break bij 6-6.

Na de trekking en het opmaken van de poules op …. zullen alle deelnemers via mail een overzicht krijgen van hun poule met de bijhorende contactgegevens. Wedstrijden kunnen vastgelegd worden door te mailen naar [email protected]. Per wedstrijd wordt 1,5 uur speeltijd voorzien. Na de wedstrijd de scores mailen naar het bovenstaande mailadres. Respecteer a.u.b. de aangegeven deadlines voor het spelen van de verschillende wedstrijden.

Inschrijven kan tot en met ……

Inschrijven Enkel – Jeugd

Inschrijven Enkel – Volwassene

Inschrijven Dubbel – Volwassene

Bij voorbaat al veel succes aan alle deelnemers en denk eraan: meedoen is belangrijker dan winnen!