TENNIS VLAANDEREN

Tennis Vlaanderen is 1 van onze BTC Tennis Competities die wij aanbieden.

• Deelname aan de door Tennis Vlaanderen erkende tornooien (individueel vrij in te schrijven)

• Interclub voor heren en dames (elke ontmoeting worden er enkel en dubbelwedstrijden gespeeld)

• open reeksen worden gespeeld op zaterdag, leeftijdsreeksen op zondag

OPGELET: inschrijven wil zeggen spelen, Tennis Vlaanderen geeft boetes indien er niet gespeeld wordt, te weinig/te veel punten opgesteld worden, er te weinig spelers zijn,… Bedrag van deze boetes starten vanaf 25 euro. Boetes komen ten laste van de ploeg, en worden dus niet betaald door de club!

Iedere ploeg voorziet een interclubleider.aaa

TRANSFERS: spelers die vorig jaar interclub speelden bij een andere club, dienen tijdig een transfer aan te vragen. Dit kan tussen 15 november en 15 januari.

LIDGELD: € 16,50

Contact Wendy Vissers: [email protected]

AVVV & Fedes

Dit verbond biedt enkel nog competities voor veteranen ( Dames +50 en Heren +60) onder de noemers van Beker Claus en Beker Tony Martens (de vroegere Beker Salien).

Het gaat telkens over clubontmoetingen. Er kan ingeschreven worden voor dubbel dames, dubbel gemengd en dubbel heren. Voor dubbel gemengd en dubbel dames bestaat een ontmoeting

uit twee dubbelwedstrijden en voor dubbel heren uit drie dubbelwedstrijden.

De Beker Claus wordt gespeeld vanaf het begin van het seizoen en de Beker Tony Martens wordt gespeeld in de tweede helft van het seizoen zodat iedere speler desgewenst voor beide competities kan inschrijven.

Contact Eddy Vets: [email protected]

SPORTA- afdeling tennis wordt NOORDERKEMPEN

De afdeling tennis van Sporta stopt ermee. Zij hebben wel de nodige inspanning geleverd opdat hun leden niet in de kou zouden staan.

De zomerpoules enkel en dubbel alsook de interclub en interclub 4×4 zullen alvast in hun vertrouwde formules verdergezet worden, mits enkele beperkte praktische aanpassingen:

De zomerpoules enkel en dubbel alsook de interclub en interclub 4×4 zullen alvast in hun vertrouwde formules verdergezet worden, mits enkele beperkte praktische aanpassingen.

• De reeksen seniorencompetitie en partnerruil zullen niet hernomen worden zoals nu gekend. Bij het opmaken van de reeksen zullen wij sowieso rekening houden met de leeftijd en klassement van de spelers.
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per poule, verzekeren wij voor de zomerpoules 5 tot 8 ontmoetingen en voor de interclubformules 4 tot 6 ontmoetingen.

ENKEL REEKSEN: € 8,00/reeks
DUBBEL REEKSEN: € 8,00/ploeg/reeks (De ploegkapitein betaalt het volledige inschrijvingsgeld)

Contact Eddy Vets: [email protected]