TENNIS VLAANDEREN

Tennis Vlaanderen is 1 van onze BTC Tennis Competities die wij aanbieden.

• Deelname aan de door Tennis Vlaanderen erkende tornooien (individueel vrij in te schrijven)

• Interclub voor heren en dames (elke ontmoeting worden er enkel en dubbelwedstrijden gespeeld)

• open reeksen worden gespeeld op zaterdag, leeftijdsreeksen op zondag

OPGELET: inschrijven wil zeggen spelen, Tennis Vlaanderen geeft boetes indien er niet gespeeld wordt, te weinig/te veel punten opgesteld worden, er te weinig spelers zijn,… Bedrag van deze boetes starten vanaf 25 euro. Boetes komen ten laste van de ploeg, en worden dus niet betaald door de club!

Iedere ploeg voorziet een interclubleider.

TRANSFERS: spelers die vorig jaar interclub speelden bij een andere club, dienen tijdig een transfer aan te vragen. Dit kan tussen 15 november en 15 januari.

LIDGELD: € 16,50

Contact Wendy Vissers: wendy.vissers14@gmail.com

AVVV & Fedes

Alles heet hier interclub. Dit wil zeggen dat je telkens als BTC-leden tegen een andere club uitkomt en dit zowel thuis als op verplaatsing. Deze competitie loopt van einde april tot einde juni. De wedstrijden worden eveneens in reeksen gespeeld volgens ouderdom en punten. Hier wordt rekening gehouden met de punten zoals gekend bij Tennis Vlaanderen.

Voor de veteranen (Dames +50 en Heren +60) zijn er nog de bekers Claus en Saliën

ENKEL REEKSEN: € 13,00/reeks
DUBBEL REEKSEN: € 13,00/ploeg/reeks

Contact Eddy Vets: edgard.vets@gmail.com

SPORTA

Een andere van de BTC Tennis Competities is Sporta.

• Interclubcompetitie in verschillende mogelijkheden (Gemengd, Heren, Dames)

• Zomerpoule in verschillende enkel en dubbel mogelijkheden:

Spelers die bij Sporta starten vertrekken van 2 punten. Er is een maximum van punten om in te schrijven in de reeksen.

OPGELET: Sporta geeft ook boetes bij het niet naleven van de competitieregels. Deze boetes starten vanaf 5 euro. Ook deze boetes zijn ten laste van de individuele speler of ploeg en worden niet betaald door de club.

LIDGELD: € 14,00/jaar

Contact Eddy Vets: edgard.vets@gmail.com