Inschrijving Brunch
Telefoonnummer *
Aantal volwassenen aan 19,50€/persoon
Aantal kinderen (tot 12j) aan 9,50€/pers
Betalingen gebeuren niet ter plaatse, maar op de clubrekening 979-3834154-40 - IBAN BE02 9793 8341 5440 - BIC ARSPBE22 met de vermelding "Brunch 2018 XXXX"
Wenst te tennissen *
Hoeveel volwassenen wensen te tennissen
Hoeveel kinderen wensen te tennissen
Uiterste inschrijfdatum : 7 april 2018
Captcha *
Gelieve de vette tekst in te vullen, dit is om spam tegen te gaan
  • Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 14.7.18 Finales en receptie 14-daagse

• 4.8.18 Nacht der dubbels