Onze clubkampioenschappen zijn gestart op 2 september 2017 en lopen tot 23 september 2017.

Op de website kan je zien tegen wie er gespeeld moet worden. Wanneer jullie weten wanneer jullie gaan spelen, moet er een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. gestuurd worden om een plein te reserveren.Op woensdag en donderdag kan er enkel op plein C clubkampioenschap gespeeld worden. 16 september kan er in de namiddag géén clubkampioenschap gespeeld worden wegens de kids-happening.

Finales van de reeksen enkel heren, dubbel gemengd en dubbel heren én afsluit van het seizoen zijn voorzien op 23 september 2017.

• Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 1.5.2018 "Sport Around The Clock" ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Meer info vind je op Affiche en Flyer

• 25.5.2018 Kaart en spelletjesavond

• 30.6-14.7.2018 Open tornooi. Inschrijven kan hier vanaf 1.5.2018