Het clubkampioenschap start op 1 september en loopt tot 22 september 2018.

Op de website kan je zien tegen wie er gespeeld moet worden. Wanneer jullie weten wanneer jullie gaan spelen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met datum en uur, namen spelers en reeks zodat plein kan gereserveerd worden.Op woensdag en donderdag kan er enkel op plein C clubkampioenschap gespeeld worden. 17 september kan er in de namiddag géén clubkampioenschap gespeeld worden wegens de kids-happening.

Finales én afsluit van het seizoen zijn voorzien op 22 september 2018.

• Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 1 tem 22.9 Clubkampioenschap

• 15.9 Ontmoeting SOC-BTC