Contactgegevens:

Ligging:

Terreinen: Boechoutsesteenweg 2 - 2150 Borsbeek
Telefoon: 03/322.58.13

Komende van rondpunt Wommelgem, richting Mortsel. Aan Carrefour naar links, in het centrum van Borsbeek (kerk) naar rechts. 500 meter verder rechts naar Fort III. Parking achter het voetbalterrein.

Komende van Mortsel. Aan Carrefour naar rechts, in het centrum van Borsbeek (kerk) naar rechts. 500 meter verder rechts naar Fort III. Parking achter het voetbalterrein.

Komende van Ranst. Aan Lenders linksaf. Altijd rechtdoor richting Fort III. Parking achter voetbalterrein

Bereken de route of bekijk het routeplan.pdf.

• Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 1 tem 22.9 Clubkampioenschap

• 15.9 Ontmoeting SOC-BTC