De tennisclub: lid worden

Hoe word ik lid van Borsbeek TC ? Inschrijven kan met inschrijving BTC.doc

Het formulier volledig invullen (naam, adres, geboortedatum,...) en mailen het het naar het Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Er worden geen papieren lidkaarten meer gemaakt.

Lid wordt men na het storten van het lidgeld op de clubrekening 979-3834154-40 - IBAN BE02 9793 8341 5440 - BIC ARSPBE22 met de vermelding "LIDGELD XXXX".

Het lidgeld per persoon/per seizoen 15.3.2019 (*)
Volwassenen (geboren na 1.1.2001) 85,00 € 90,00 €
T/m 4 jaar gratis gratis
Vanaf 5 t/m 8 jaar 45,00 € 50,00 €
Vanaf 9 t/m 12 jaar 55,00 € 60,00 €
Vanaf 13 t/m 17 jaar 65,00 € 70,00 €

(*) Bij betaling voor 15 maart.

Er kan ook als steunend lid ingeschreven worden. Het lidgeld hiervoor bedraagt € 15.00/persoon/jaar.

Er kan bij verschillende tennisverbonden ingeschreven worden. Volgende bijdragen dienen betaald te worden, samen met het lidgeld. Bij de betaling ook vermelden voor welke federatie een lidkaart gewenst is. (onder voorbehoud van wijzigingingen die nog niet bekend zijn).

K.A.V.V.V. Inschrijvnigsformulier KAVVV 13,50€/ploeg/reeks
Sporta Inschrijvingsformulier Sporta 14,00€
Tennis Vlaanderen Inschrijvingsformulier TV 16,50€

Omdat de verschillende federaties aanpassingen van de lidgelden aankondigden, zijn dit de prijzen onder voorbehoud.

Voor de leden die in de K.A.V.V.V.-competitie uitkomen, gelieve de medische keuring te laten invullen door de huisarts en te bezorgen aan Eddy Vets ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Voor vragen over K.A.V.V.V en Sporta kan u eveneens bij Eddy terecht.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven voor tennislessen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze tennisschool via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0476/58.09.96 (na 17u).

• 6.1.2019 Algemene Vergadering met nieuwjaarsdrink , appelbollen en worstenbrood